Contact informatie:

U kunt voor vragen over de inhoud van deze website, papiergeld, en alle gerelateerde zaken rechtstreeks contact met mij opnemen via patrick@patrickp.nl. Een vraag voor u is vaak een trigger voor mij om verder onderzoek te doen naar details binnen mijn hobby.

Afbeeldingen:

Soms zien afbeeldingen er wat grijs uit. Dat komt doordat ik altijd met een zwarte achtergrond scan. Het voordeel hiervan is dat de watermerken in veel gevallen zichtbaar worden. Het nadeel is dat het soms net is alsof het biljet grijs is. Met name de meer transparante papiersoorten zullen zich als grijs voordoen, maar zijn het dus niet!

Staffels:

Wilt u de catalogus in grotere aantallen dan 3 afnemen? Informeer dan naar de meer voordelige tarieven voor wederverkopen. catalogus@patrickp.nl

Bijdrage in de verzendkosten:

Niets zo vervelend dan na veel tijd gezocht te hebben en zorgvuldige afweging van prijs/kwaliteit/zeldzaamheid erachter te komen dat het met verzendkosten niet meer interressnt is. Een voordehandliggende vraag is dan: mag het voor ietsje minder verzonden worden? Meestal zal het antwoord nee zijn. Veel betaalmethoden vereisen een track-trace nummer om de betaling te verzekeren. Bovendien geeft het ruimte om uw producten zorgvuldig te verzenden.

Meestal verzenden wij als brievenbuspakket, tenzij de afmeting of waarde een pakket of verzekering vereisen. In alle gevallen is de verzendmethode en bijbehorende dienst (reguliere verzending, met of zonder track-trace, aantekenen, verzekeren) de keus van de klant, afhankelijkheid van uw wensen. De prijs is gebaseerd op Postnl en DPD tarieven. Daarnaast hebben wij geinvesteerd in kunststof hoesjes, bordrug enveloppen en goede stevige kartonnen omverpakkingen om het risico op beschadiging tijdens verzending tot een minimum te beperken. Alle kosten van handeling, verpakkingsmateriaal en de postzegel zijn inclusief in de bijdrage verzendkosten. Dus misschien vindt u de bijdrage aan de hoge kant, realiseert u zich dat u hierdoor het product thuis krijgt in de kwaliteit die u besteld heeft, en niet eens alle kostendoorbelast zijn!

als u kiest voor brievenbuspakje, maar uw pakje wordt te groot (bijvoorbeeld de catalogus deel 2 is te dik), dan zijn de verzendkosten automatisch die van een regulier pakket met track-traice.

BTW Verleggen:

Als u van buiten Nederland maar binnen de EU wilt bestellen, dan kunt u met verplaatste BTW bestellen. Om dat voor elkaar te krijgen, stuurt u mij een e-mail waarin u uw BTW nummer opgeeft. Bestel dan niet via de website, maar u ontvangt van mij een e-mail met alle details over hoe wel te bestellen. U hoeft er slechts om te vragen via catalogus@patrickp.nl.

Gratis verzending:

Alleen indien van toepassing en bij een van de artikelen aangegeven. Betreft reguliere verzending.

 1. Plaats artikel(en) in de winkelwagen.
 2. Kies betaalwijze “Vooraf overmaken (zonder aanvullende kosten)”
 3. Kies versturen binnen “01. NL Gratis (alleen indien van toepassing)”
 4. Kies bestelling afronden

 

Sorteer op
 • Part 1

  Catalogus Nederlands Papiergeld 1573-2002. Deel 1.
  Catalogus Nederlands Papiergeld 1573-2002. Deel 1.
  € 34,95 € 20,00
Sorteer op
© 2015 - 2022 www.PatrickP.nl Papiergeld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel